tiistai 27. huhtikuuta 2010

Syksy saapuu Argentiinaan

Ilmat on nyt pikkuhiljaa alkanu viileta, ja munkin on ollu pakko myontaa et kyl se syksy tanne on vaan valitettavasti jo tullu! Ulkoilma-bolicheissa alkaa pikkuhiljaa jo tulla kylma (mut ei niin kylma et olisin jattany vaahtobileet tai mitkaan muutkaan oikeestaan valiin!) ja kavereitten kanssa ollaan vaihdettu terereen juonti jo mateen. 

Paasiaisviikolla (taalla semana santa) mentiin perheen kanssa Entre Riosin provinssiin, Villa Urquiza nimiseen pieneen kylaan. Meilla oli siella mokki vuokrattuna neljaks paivaksi, ja oli kyl rentouttavin paasiasloma ikina! Ensimmaisena paivana satoi oikeestaan koko paivan, ja kateltiin leffoja ja Serranon perhetta (Viky on siihen ihan hulluna), nukuttiin pitkat siestat ja syotiin facturaseja. Lauantaina ja sunnuntaina oli aurinkoista, ja oltiin koko iltapaiva joella. Kaytiin kans lauantaina paasiaskirkossa, joka kesti reilu 2 tuntia, ja kirkko oli niin taynna et jouduttiin seisomaan koko aika! Mut oli kyl siis tosi ihanat paivat siella, ja mennaan ehka takasin toukokuussa muutamaks paivaksi...

Sitten viimeviikolla lahdin taas Avellanedaan Catin luo. Catilla oli synttarit keskiviikkona, ja menin sinne koko viikonlopuks juhlistamaan niita, haha! Lahdin torstaina illalla (onneks ehdin istua koko iltapaivan Matin kanssa plazalla juomassa matea, kun se tuli Santa Fe:sta viikonlopuks Lehmanniin!) colectivolla ja olin perilla perjantaina aamuyolla. Talla kertaa se bussi ei vaan sit mennykkaan ihan Avellanedaan asti eli otin Reconquistasta remiksen, ja sen kanssa oli kyl aika sahlaysta kun kumpikaan ei tienny et missa se osote oikeen sijaitsee, haha. Paasin kuitenkin perille loppujenlopuks.

Perjantaina juhlittiin siis Catin synttareita sen kavereitten kanssa yhdessa Bolichessa. Syotiin siella kakku ja laitettiin Cati laulamaan karaokea ja sit siirryttiin juhlimaan! Oli kyl tosi hauska ilta, mut aamulla 7 tunnin juhlimisen jalkeen oltiin aika vasyneita! Lauantaina kaytiin iltapaivalla kattomassa korispelia ja sit pizzalla. Illalla lahdettiin (tietysti) uudestaan ulos! Talla kertaa mentiin joillekin yhteissynttareille, eika mulle kyl koskaan selvinny, keita ne synttarisankarit oikein oli. Eipa haitannu, kivaa oli silti! Sunnuntaina lahdettiin kolmen aikoihin kattomaan rugby-pelia, ja pienten bussiseikkailujen ja tienkysymisten jalkeen paastiin sinne joskus viiden aikoihin! Onneks mentiin, koska en oo koskaan ennen ollu kattomassa rugbya ja se naytti tosi hauskalta! Illalla sit mentiin kotiin, ja olin just pakkailemassa mun tavaroita, ku Cati alko yhtakkii huutaa ja kiljua! Ma olin ihan varma et siel oli kaarme tai sammakko, koska Cati joskus sanos mulle et sen huoneessa on ollu niita. Mut tal kertaa siel toises makkarissa olikin ROTTA! Eika siis mikaan pikkuhiirulainen vaan ihan rotta! Lukittiin se sinne huoneeseen ja istuttiin pari tuntia Catin sangyssa ja kuunneltiin kun se piti mielettoman kovaa metelia ja koitti syoda itteaan ulos!! Myohemmin lahdin bussilla taas kotiakohti, ja paasin perille joskus 4 aikaan Rafaelaan. Mulla kavi niin hyva tuuri, et Mati oli just lahdossa Santa Fe:hen vahan ennen 5, eli odotin siel asemalla et moikkasin sita ja paasin sit sen kuskin kyydissa Lehmanniin asti.

Nyt en keksi mitaan kirjotettavaa mika ei kuulostais silta, et mulla on taalla vahan aikaa jaljella, ja sita ma en halua ajatella, eli en kirjota mitaan, hahha! 
  
Jasmina lähti Turun liepeiltä vaihto-oppilaaksi Santa Fe:hen, Argentiinaan elokuussa 2009.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti